Uw website AVG-proof laten maken

Wat doet Eensitevooruwbedrijf om uw website AVG-proof te maken en te zorgen dat uw bedrijf wat betreft uw website voldoet aan de AVG.

Als u akkoord gaat met het voorstel dat Eensitevooruwbedrijf uw bedrijf wat betreft uw website AVG-proof maakt voor een bedrag van €150,- (excl. BTW), dan worden de volgende taken uitgevoerd:

  • Uw website wordt voorzien van een Privacy Statement volgens de richtlijnen van de AVG.
  • De contactformulieren worden voorzien van een akkoordverklaring die verwijst naar het Privacy Statement.
  • Op de website wordt duidelijk gemeld dat de website alleen gebruik maakt van ‘noodzakelijke en functionele’ Cookies.
  • Uw website wordt gekoppeld aan een persoonlijk Google Analytics account. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via u e-mailbox. Nadat Google Analytics is geïnstalleerd zal het account dusdanig worden ingesteld dat er alleen ‘noodzakelijke, functionele’ Cookies geanonimiseerd geplaatst kunnen worden bij bezoekers van de website. Ook zal er met Google een verwerkersovereenkomst (amendementsverklaring) worden afgesloten, omdat Google als Amerikaans bedrijf buiten de AVG-verordening valt.
  • De website wordt voorzien van een SSL beveiligingscertificaat voor een veilige versleutelde weergave.
  • U ontvangt via de email een link waarmee u de verwerkersovereenkomst tussen uw bedrijf en Eensitevooruwbedrijf kunt downloaden. Deze verwerkersovereenkomst regelt volgens de AVG richtlijnen dat Eensitevooruwbedrijf in uw opdracht persoonsgegevens verwerkt. Dit is noodzakelijk omdat Eensitevooruwbedrijf voor uw bedrijf de hosting van uw website verzorgt en voor onderhoud en beheer toegang heeft tot uw Google Analytics account, het CMS systeem en de databases van uw website.

Neem nu actie en laat Eensitevooruwbedrijf uw website AVG-proof maken.

Eensitevooruwbedrijf maakt het u heel makkelijk. U hoeft alleen maar akkoord te gaan en uw website adres en emailadres in te vullen en wij doen voor u de rest. Wilt u geen boetes riskeren en zorgen dat Google uw website als veilig betitelt, kom dan nu in actie.

GA HIER AKKOORD

Een moment...