FAQ

Kosten Website

Komen er nog extra kosten bij?

Nee, wij berekenen géén extra maandelijkse kosten. U betaalt voor het maken en opzetten van uw website Pro éénmalig het actietarief van slechts €599,- excl. BTW, voor een website Light versie éénmalig slechts €399,- excl. BTW. Dat is tevens inclusief één jaar plaatsing op onze snelle servers. Na dit eerste jaar wordt het hostings- en onderhoudscontract van uw website voor telkens één jaar automatisch verlengd. De kosten hiervoor zijn jaarlijks dan €99,- excl. BTW.

Komen er extra kosten bij voor de domeinnaam en hosting van mijn website?

Nee, wij berekenen géén extra kosten voor de domeinnaam en hosting van uw website.

 • Wij claimen of verhuizen de domeinnaam voor uw website volledig GRATIS*
 • Ook hosten wij de website volledig GRATIS voor u.

* Alleen voor de domeinnamen met de extensie .nl, .be en .com. Voor andere domeinnaam extensies zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen, na goedkeuring van u uiteraard!

Komen er extra kosten bij voor het plaatsen van mijn logo op de website?

Nee, wij berekenen géén extra kosten voor het plaatsen van uw logo op de website. Onze webdesign afdeling plaatst uw logo eenmalig volledig GRATIS! U hoeft slechts alles via e-mail aan te leveren.

Wordt mijn website leeg opgeleverd?

Nee, uw website wordt opgeleverd met standaard teksten en foto’s. U kunt deze zelf gaan aanpassen in het CMS systeem naar uw eigen inzien.

Onze websites

Wat krijg ik allemaal?

 • Gratis domeinnaam naar keuze of verhuizing van uw huidige domeinnaam*
 • Gratis hosting
 • Website van 5 pagina’s (pro) of 2 pagina’s (light)
 • Keuze uit verschillende basis modellen
 • Makkelijk verder uit te breiden
 • Contactpagina met Google Maps
 • Eigen domeinnaam (www.uwbedrijf.nl)
 • Eigen emailadres + webmail
 • Incl. standaard teksten en foto’s
 • Website Beheer Systeem (CMS)
 • Uitgebreide statistieken (teller)
 • Incl. 1 jaar gratis hosting
 • Binnen 5 werkdagen online!

* Alleen voor de domeinnamen met de extensie .nl, .be en .com. Voor andere domeinnaam extensies zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen, na goedkeuring van u uiteraard!

Ik wil door jullie de content laten aanpassen/beheren, kan dat?

Ja, dat kan. Hiervoor vragen wij een vergoeding van €70,- excl. BTW per uur. De teksten en foto’s dienen wel door u te worden aangeleverd.

Kan ik de lay-out ten allen tijde aanpassen van mijn website?

Nee, wij werken met vaste modellen, wij kunnen niet de lay-out veranderen van en model. Na de oplevering van uw website kunt u voor een vast bedrag van €99,- excl. BTW wel een nieuw model kiezen als u dat wilt.

CMS Beheersysteem

Wat voor een CMS Beheersysteem gebruiken jullie?

Wij hebben een eigen CMS Beheersysteem ontwikkeld om optimaal gebruikersgemak voor o.a. beginners te creëren.

Ik ben niet handig met computers, kan ik met het CMS Beheersysteem overweg?

Wij hebben een eigen CMS Beheersysteem ontwikkeld omdat de bekende CMS Systemen zoals Joomla, Wordpress, enz… te moeilijk en onduidelijk zijn bij het aanpassen van o.a. pagina’s, teksten en foto’s.

Ons eigen CMS Beheersysteem is gemaakt met beginners & optimaal gebruikersgemak in gedachten, zodat werkelijk iedereen veranderingen kan doorvoeren op hun eigen website. Dus ook u!

Ben ik alles kwijt na een fout of storing?

Nee, wij doen elke nacht een back-up van al onze klanten! Mocht het dan toch fout gaan plaatsen we gewoon uw website terug.

Ik wil geen teksten en foto’s zelf toevoegen, kunnen jullie dat voor mij doen?

Ja, dat kan. Hiervoor vragen wij een vergoeding van €70,- excl. BTW per uur. De teksten en foto’s dienen wel door u te worden aangeleverd.

Uitbreiden

Kan ik de menu’s aanpassen en pagina’s toevoegen?

Ja, u kunt de namen in de menu structuren zelf aanpassen en afhankelijk van het model zelf nog extra pagina’s of sub-pagina’s toevoegen.

Ik wil mijn website uitbreiden, maar jullie leveren dat niet standaard. Kan dat?

Dat kan. Wij kunnen voor u op maat een module maken als uitbreiding van uw website. Dit doen wij tegen een vast tarief van €70,- excl. BTW per uur.

Lay-out, vormgeving en design

Mijn bedrijf heeft een eigen huisstijl met eigen kleuren, verwerken jullie die in de website?

Ja, dat doen wij voor u o.a. door de kleuren van de door u aangeleverde huisstijl of logo over te nemen.

Uit welke modellen kan ik allemaal kiezen?

In totaal bieden wij 6 verschillende modellen aan.

Wat als ik de website niet mooi vind?

Wij maken de website in een door u geselecteerd model helemaal in uw huisstijl. Voordat we de website opleveren, krijgt u nog een correctieronde waarin u eerst de website kunt beoordelen. Wat u niet mooi vindt kunt u eenmaal door ons laten aanpassen alvorens de website wordt opgeleverd (betreft alleen kleuren of logo, dus niet het veranderen van model!). Wilt u toch van model veranderen, dan kan dat ook tegen een vast tarief van €99,- excl. BTW (uw recht tot correctie ronde vervalt hierdoor wel!).

Ik heb nog geen logo of huisstijl…

Dan kunnen wij voor u alvast de website (tijdelijk) met uw bedrijfsnaam (in tekst) en de door u gekozen kleuren afleveren totdat u een logo en huisstijl heeft. U kunt dan het logo door ons gratis achteraf laten plaatsen, de kleuren van uw website kunt u zelf achteraf makkelijk aanpassen in uw huisstijl.

Ik heb al een website. Kunnen jullie de inhoud overnemen?

Ja, we kunnen de huidige teksten, foto’s en logo gebruiken voor het maken van uw nieuwe website. Dit doen wij tegen een vast tarief van €70,- excl. BTW per uur. U kunt uw domeinnaam + email adres gewoon GRATIS behouden en GRATIS door ons laten verhuizen.

Ik heb geen goed foto materiaal, hebben jullie goed foto materiaal?

Ja, wij hebben de beschikking tot hoogwaardige foto’s tegen een vergoeding van €2,- excl. BTW per hoogwaardige foto/afbeelding.

Hosting & domeinnaam

Ik heb al een domeinnaam, e-mail en hosting…

Geen probleem. Wij verhuizen uw domeinnaam* naar onze hosting provider. U krijgt van ons nieuwe instellingen voor uw e-mail. Uw e-mailadres kunt u gewoon blijven gebruiken. Het is vanwege veiligheid en service van onze websites niet mogelijk bij uw huidige hosting provider te blijven. Door met onze eigen hosting provider te werken kunnen wij u namelijk de beste garanties en kwaliteit bieden.

* Alleen voor de domeinnamen met de extensie .nl, .be en .com. Voor andere domeinnaam extensies zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen, na goedkeuring van u uiteraard!

Zoekmachines & Vindbaarheid Google

Word mijn website gevonden door de zoekmachines?

Wij dienen uw website in bij o.a. Google.nl, Bing.nl en Yahoo.nl zodat deze uw website zullen bezoeken en opnemen in hun index. Helaas kunnen wij geen garanties afgeven, maar doen er alles aan om uw website aan te bieden aan de zoekmachines.

AVG / GDPR wetgeving

Waar moet mijn website aan voldoen om AVG-proof te zijn?

Uw website moet onder andere voorzien zijn van een SSL beveiligingscertificaat, een Privacy verklaring en zo nog enkele zaken. Kijk voor een compleet overzicht op onze pagina Wanneer is uw website AVG-proof?.

Ik wil graag dat jullie mijn website AVG-proof maken, hoe werkt dit?

Eensitevooruwbedrijf heeft een AVG-proof pakket ontwikkeld voor €150,- (excl. BTW). U hoeft alleen maar akkoord te gaan en uw websiteadres en e-mailadres in te vullen, wij doen dan de rest voor u.

Service

Als ik vragen heb, hulp nodig heb of contact wil leggen?

Dan kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens:

Sales Afdeling:
Tel. 088 6655414
E-mail sales@eensitevooruwbedrijf.nl

Als ik wil overstappen naar een andere partij, kan dat?

Uiteraard kan dat. Doordat wij echter met een eigen ontwikkeld Website Beheersysteem werken (waardoor u uw website makkelijk zélf kunt beheren) is het helaas niet mogelijk om uw website integraal naar de nieuwe provider over te zetten, aangezien alle ingebouwde functionaliteiten dan niet meer werken.

Ik wil mijn abonnement opzeggen, hoe moet ik dat doen?

Als u uw hostings- en onderhoudscontract wil opzeggen, kunt u dat minimaal één maand voor afloop van het jaarcontract aan ons schriftelijk of via e-mail (info@eensitevooruwbedrijf.nl) kenbaar maken. Onze contactgegevens vindt u hier.

Wat zijn de openingstijden? / Wanneer kan ik jullie bereiken?

Onze website is 24/7 bereikbaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 16:30 uur op tel. 088 6655414 of via e-mail sales@eensitevooruwbedrijf.nl.

Is een linkje naar jullie in de footer (onderaan de website) verplicht?

Ja, alle websites die wij opleveren krijgen een permanent linkje naar ons als ontwikkelaars van uw website en CMS Beheersysteem. U kunt deze laten verwijderen voor €99,- excl. BTW als u dat wilt.

E-mail

Kan ik extra e-mailadressen krijgen?

Ja dat kan, u kunt extra e-mailadressen aanvragen. De kosten per extra e-mailadres zijn €25,- per jaar. Hiervoor krijgt u een e-mailadres als uwnaam@uwbedrijf.nl met een opslag van max. 1Gb.

Mijn mailbox is vol, wat kan ik doen?

Uw mailbox heeft een gelimiteerde opslag van 1Gb. Overschrijdt uw e-mailbox deze limiet dan kunt u geen nieuwe e-mail meer ontvangen op dit e-mailadres. Wanneer iemand u dan een e-mail stuurt, ontvangt deze een bericht dat de e-mail niet afgeleverd kan worden omdat uw e-mailbox vol zit.

Om te voorkomen dat u geen e-mail meer kunt ontvangen zijn er meerdere dingen die u kunt doen. De eenvoudigste manier is inloggen in de webmail-omgeving (www.uwdomeinnaam.nl/webmail). Wanneer u bent ingelogd kunt u in de webmail-omgeving oude berichten verwijderen. Op die manier maakt u weer ruimte vrij voor nieuwe e-mailberichten.

Indien u ons via e-mail een verzoek daartoe stuurt, kunnen wij ook in een keer de gehele mailbox voor u legen.

Gebruikt u een emailprogramma zoals Microsoft Outlook of Apple Mail en gebruikt uw e-mailaccount het POP3-protocol, dan kunt u bij de geavanceerde instellingen van uw e-mail account aangeven dat ontvangen mail van de server mag worden verwijderd of u kunt de bewaarperiode verkorten.

POP3 e-mail instellingen Windows (Outlook)
POP3 e-mail instellingen Apple Mail
POP3 e-mail instellingen Thunderbird

Maakt uw emailaccount gebruik van het IMAP-protocol, dan is de eenvoudigste manier om uw mailbox op te schonen door berichten te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan de Prullenbak. Deze staat vaak erg vol en de mails nemen dan nog ruimte in. Het legen van de prullenbak maakt ruimte vrij. Ook kunt u in andere mappen kijken, zoals bijv. Verzonden items. Denk ook aan onbelangrijke mails in uw Inbox, zoals bijvoorbeeld reclame mails. Let op! Als u de mail verwijdert dan komt deze eerst in de Prullenbak te staan. Leeg dus ook daarna nog een keer de Prullenbak.

Wilt u geen mails verwijderen? Dan kunt u ook de mail verplaatsen van onze mailserver naar een lokale map op uw computer. Dit kan niet via onze webmail, maar dit kunt u via een mail programma doen. Voor de volgende drie mailprogramma's hebben we daartoe een handleiding geschreven:

Windows (Outlook)
Apple Mail
Thunderbird

Hoe moet ik mijn e-mail programma instellen voor mijn mailbox op jullie server?

Hieronder vindt u handleidingen voor het instellen van de meest gebruikte e-mail programma’s.

MS Word PDF Microsoft Outlook Express (Windows XP)
MS Word PDF Microsoft Windows Live Mail (Windows 7)
MS Word PDF Microsoft Windows 8 Mail
MS Word PDF Microsoft Windows 10 Mail
MS Word PDF iPhone
MS Word PDF Android
MS Word PDF Apple Mac OSX
Een moment...